Marlow Mosshof 4

3059 PP Rotterdam

€ 470.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Marlow Mosshof 4
Rotterdam


 
 

Rotterdam – Nesselande

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”. Telefonisch inschrijven is NIET mogelijk.

Vraagprijs € 470.000,00 k.k. (inclusief parkeerplaats)

Goed onderhouden eengezinstussenwoning in de wijk Nesselande. De woning bevindt zich aan een autoloze voetpad grenzend aan een groot grasveld met speelterrein. Scholen, winkels en openbaar vervoer voorzieningen bevinden zich allen op loopafstand van deze aantrekkelijke woning.
Woning wordt geleverd inclusief een overdekte parkeerplaats in de afgesloten garage, gelegen in het naastgelegen complex.

Indeling

Begane grond:
Ruime entree/hal met trapopgang naar de verdieping, separate ruimte met toilet zwevend toilet en doorgang tot de ruime berging. De ruime berging is voorzien van de meterkast, wasmachine-aansluiting en mechanische ventilatie. Extra aantrekkelijk is de deur met toegang tot de woning. De half open keuken heeft via een schuifpui toegang tot de achtertuin. De keuken is afgewerkt met kwaliteit installaties zoals een tweetal ovens, koelkast, vriezer en een vaatwasser. De kookplaat dient u zelf aan te brengen, wel is er een passende afzuigkap aanwezig. De kleine achtertuin heeft een afmeting van circa 4 × 3.5 meter en is gelegen op het zuiden. De achtertuin biedt uitzicht over de Wollefoppenweg met slechts fietsers en bestemmingsverkeer, heerlijk rustig gelegen dus. De circa 14 (!) meter lange woonkamer geeft via een schuifpui toegang tot de eerder genoemde tuin. De woonkamer is afgewerkt met een plavuizen vloer en lage raam partijen.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers. Alle kamers zijn speels ingedeeld met opvallend lage raampartijen. Bijzonder aantrekkelijk. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van dubbel openslaande deuren en een Frans balkon. Er is ruimte genoeg voor het plaatsen van bedden en kasten. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad met mengkranen en handdouche, douchecabine met mengkranen en regenkop, zwevend toilet, wastafel met spiegel en een design radiator. De badkamer is afgewerkt met donkere tegels en een lage raam partij.

Afmetingen:
- Woonkamer totaal ca. 50 m²
- Keuken totaal ca. 15 m²
- Badkamer totaal ca. 9 m²
- Slaapkamer 1 totaal ca. 10 m²
- Slaapkamer 2 totaal ca. 17.5 m²
- Slaapkamer 3 totaal ca. 14 m²
- Berging totaal ca. 12.5 m²
- Tuin totaal ca. 14 m²

Bijzonderheden:
- Projectnotaris van toepassing
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht van toepassing
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Maandelijkse VvE-bijdrage parkeerplaats (exclusief stookkosten) ca. € 31,75
- Royale eengezinswoning in Nesselande
- Op korte afstand van speelterrein, scholen en winkels
- Dubbele beglazing aanwezig
- Aan voor- en achterzijde uiterst rustig gelegen

Mededeling: De Gemeente Rotterdam dient toestemming te verlenen voor de verkoop van de parkeerplaats.
De verwerkingstermijn voor deze aanvraag bedraagt 6 weken. Verkoper kan niet aansprakelijk worden gehouden voor niet tijdige afgifte door de gemeente van de benodigde toestemming.

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “stuur een e-mail”.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf zonder aanvullende voorwaarden.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan de corporatie te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt op de vrije markt waarbij u zelf de verkoopprijs bepaalt.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Het is niet toegestaan om de woning binnen twee jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering.

Overdracht

Vraagprijs € 470.000 k.k.
Aangeboden sinds 6+ maanden
Status Te koop
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 135 m²
Perceeloppervlakte 123 m²
Inhoud 375 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 2

Energie

Energielabel A
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen