Bakenhofweg 20

6833 HD Arnhem

€ 135.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Bakenhofweg 20
Arnhem


 
 

BEZICHTIGEN IS NIET MEER MOGELIJK.


Bent u op zoek naar een unieke kans om uw droomwoning te creëren? Deze bijzondere kluswoning aan de Bakenhofweg 20 in Arnhem biedt een unieke mogelijkheid om uw creativiteit en visie om te zetten in een prachtige woonruimte. Gelegen op een prachtige locatie, biedt dit huis tal van mogelijkheden voor kopers die een woning volledig naar eigen smaak willen verbouwen.


Indeling:

Begane Grond:

Bij binnenkomst via de entree/hal. Vanuit de hal komt u in de woonkamer, die een gezellige sfeer kan bieden na een renovatie. Aangrenzend bevindt zich de dichte, gedateerde keuken. Hoewel eenvoudig, is deze keuken voorzien van een inbouwkast en een aansluiting voor een wasmachine, wat praktische mogelijkheden biedt.

Een tweede entree/hal in de woning beschikt over een opstelplaats voor de C.V.-ketel, De badkamer, eveneens gedateerd en eenvoudig, is uitgerust met een douche en een staand toilet.

1e Verdieping:

Op de eerste verdieping leidt de overloop, voorzien van een uitzetraam, naar de verschillende kamers. Er zijn twee slaapkamers op deze verdieping. Slaapkamer 1 is ruim en biedt mogelijkheden voor een comfortabele inrichting. Slaapkamer 2 heeft een handige inbouwkast, ideaal voor extra opbergruimte.

Extern:

De woning beschikt over een achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Deze ligging zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de zon. Daarnaast is er een vrijstaande stenen berging, perfect voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere benodigdheden.

Samenvatting:

Deze woning biedt een unieke kans voor kopers die bereid zijn om te renoveren en de woning geheel naar eigen smaak te moderniseren. Met een praktische indeling en veel potentieel is dit huis aan de Bakenhofseweg 20 in Arnhem een uitstekende basis voor het creëren van uw droomwoning. De mooie ligging en de mogelijkheden maken dit een investering die de moeite waard is.

Gehele woning dient gerenoveerd te worden.

Bijzonderheden:
- projectnotaris;
- de woning wordt verwarmd middels een CV combi ketel uit 2017;
- gelet op de bouwperiode zullen wij een asbest- en ouderdomsclausule opnemen er is wel een asbest rapport;
- anti-speculatiebeding van toepassing;
- verkoper heeft het recht van gunning;
- as is-where is' clausule zal worden opgenomen (De koper aanvaardt een pand dan in de staat waarop het pand zich bijv. bij het bereiken van overeenstemming bevindt. Simpel gezegd, je koopt wat je ziet).
- de feitelijke (kadastraal) situatie komt niet overeen met de werkelijke situatie. Deze situatie is inmiddels verjaard.
- er is geen achterom;
- Koopvoorrang
- er is een bouwkundig rapport aanwezig.



• Koopvoorrang geldt voor huurders van een sociale huurwoning van Portaal, Vivare en of een andere sociale Arnhemse woningcorporaties in het werkgebied van de Arnhemse woningcorporaties, te weten de gemeente Arnhem;
• Je huurt nu een (on)zelfstandige sociale huurwoning van Portaal, Vivare en of een andere sociale Arnhemse woningcorporaties in de gemeente Arnhem;
• Wanneer je huurder bent van een vrije sector huurwoning, antikraak of een bijzondere woonvorm kom je helaas niet voor Koopvoorrang in aanmerking;
• In de woning die je gaat kopen, ga je zelf wonen. De huidige huurwoning zeg je schriftelijk op en laat je leeg achter.

Overdracht

Vraagprijs € 135.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Te koop
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1948

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 70 m²
Perceeloppervlakte 75 m²
Inhoud 200 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 2

Energie

Energielabel G
Volkshuisvesting Arnhem
Deze woning is van Volkshuisvesting Arnhem.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen