Klein Kraaivenstraat 23

5051 ER Goirle

€ 325.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Klein Kraaivenstraat 23
Goirle


 
 

Op een gewilde woonlocatie in een breed opzette woonstraat met aan beide zijde parkeervakken gelegen goed onderhouden hoekwoning met eigen oprit en dubbele poort naar de zeer ruime achtertuin voorzien van berging en afgesloten carport. De straat is op loopafstand van het "van Hogendorpplein" met een verscheidenheid aan winkels en voorzieningen. De uitvalswegen naar Tilburg en Breda zijn goed bereikbaar als ook het natuurgebied de "Regte Heide".

BEGANE GROND:

De entree/ hal met vloerbedekking, meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapopgang, verdiepte trapkast en deels betegelde toiletruimte geeft toegang tot de woonkamer en de keuken.

De doorzon woonkamer is een zeer lichte ruimte door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer beschikt over een schouw met rookafvoer, de vloer is afgewerkt met vloerbedekking, de wanden zijn behangen en het plafond is afgewerkt met gipsplaten.

Aan de achterzijde is de dichte keuken gesitueerd. De keuken is deels betegeld en voorzien van een eenvoudig keukenblok en een vaste vast. Middels een loopdeur is de achtertuin te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Aan de voorzijde zijn de badkamer en 1 ruime slaapkamer gesitueerd.

De badkamer is deels betegeld en uitgerust met een douchebak, een wastafel, een radiator en de aansluiting voor de wasmachine.

Aan de achterzijde bevinden zicht twee slaapkamers waaronder de ouderslaapkamer. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking/ vloertegels, behangen wanden en board plafond platen.

TWEEDE VERDIEPING:

Via een luik met vlizotrap naar royale zolderverdieping verdeeld in een voorzolder met opstelling Intergas (bj. 2016) combiketel en een zolderkamer met dakraam. De gehele zolder is beplankt en begaanbaar.

BUITEN:

De voortuin met beplanting geeft middels de oprit toegang tot de achtertuin.

Middels de dubbele poort is de achtertuin te bereiken. Deze diepe tuin is het zuidoosten gesitueerd en ingericht met terras, bestrating, beplanting en vrijstaande stenen berging met elektra en een vrijstaande afgesloten eenvoudige carport.

ALGEMEEN:

- Verwarming en warmwatervoorziening via Intergas combi-ketel uit 2016;
- Alle voorzieningen op loopafstand;
- Grotendeels kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- Houten voor- en achterdeur met isolerende beglazing.
- Diepe grote achtertuin;
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat;
- Bouwtechnisch rapport aanwezig.
- De koper is verplicht de woning minimaal drie jaar zelf te bewonen. Gedurende deze jaren mag de woning niet verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven worden aan anderen. Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.
- Overdracht dient plaats te vinden bij een van de volgende notariskantoren: Smeets & Weijmer te Goirle, Inge Arts te Hilvarenbeek, Daamen de Kort van Tuijl te Rijen, Bolscher & Smits te Baarle Nassau of De Hair Vrijdag te Oisterwijk.

Overdracht

Vraagprijs € 325.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1964

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 78 m²
Perceeloppervlakte 270 m²
Inhoud 325 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel F
Leystromen
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Leystromen

Meer informatie via

Clavem Makelaars
Hilverstraat 89 5081 AV Hilvarenbeek 013 - 534 21 29 makelaardij@clavem.eu