Wethouder van den Wildenbergstraat 27

5126 TK Gilze

€ 275.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Wethouder van den Wildenbergstraat 27
Gilze


 
 

Naar eigen inzicht/smaak af te werken 2/1-kapwoning, gelegen op een rustige locatie aan de rand van het centrum van Gilze, met houten berging en een tuin gesitueerd op het noordwesten op circa 230 m² grond.

Alle voorzieningen, zoals winkels, supermarkten, bakkers en restaurants zijn op korte afstand gelegen. Via de snelweg A58 zijn de steden Tilburg en Breda te bereiken.

De woning is gelegen nabij het natuurgebied ‘Water aan de Warande’. Dit is een natuurterrein met paden rond een waterplas. Hier kun je prachtige wandelingen maken en genieten van de mooie natuur die Gilze te bieden heeft.

De woning is op de begane grond voorzien van een woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een vaste kast, een toiletruimte en een badkamer. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

De dichtstbijzijnde uitvalsweg, de A58 tussen Tilburg en Breda, ligt in de nabije omgeving. Beide steden zijn binnen een kwartier te bereiken. Meer zin om de natuur en de rust op te zoeken?
Je bent binnen enkele minuten bij het natuurgebied ‘Water aan de Warande’ of in de Chaamse bossen.

INDELING
BEGANE GROND

Entree
Entree via hal met een meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapkast, vaste trap naar de eerste verdieping en een deels betegelde toiletruimte voorzien van staand toilet. Vanuit de hal zijn de woonkamer en de keuken te bereiken.

Woonkamer
Doorzonwoonkamer van circa 21 m² (afmeting: circa 5,90 m x 3,55 m).

Keuken
Deels betegelde dichte keuken voorzien van achter entree, opstelling cv-combiketel (Nefit, 2012) en een keukenblok voorzien van spoelbak.


EERSTE VERDIEPING

Overloop
Overloop waaraan drie slaapkamers, een vaste kast, een badkamer, een toiletruimte en een luik met vlizotrap naar de bergzolder.

Toiletruimte
Deels betegelde toiletruimte voorzien van een staand toilet.

Slaapkamer 1
Slaapkamer van circa 7,5 m² (afmeting: circa 2,79 m x 2,67 m) gelegen aan de achterzijde.

Slaapkamer 2
Slaapkamer van circa 10,5 m² (afmeting: circa 2,92 m x 3,60m) met vaste kast en gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer 3
Slaapkamer van circa 7 m² gelegen aan de voorzijde.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer voorzien van douche en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING

Bergzolder
Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

TUIN
De tuin is gesitueerd op het noordwesten en voorzien van bestrating, plantenborders en twee bergingen. De tuin is te bereiken middels een poort.

BERGING

Berging 1
Berging van circa 3,50 m x 2,01 m met overkapping.

Berging 2
Berging van circa 3,80 m x 1,85 m.

Kenmerken
- De woning is voorzien van dubbele beglazing en muur- en dakisolatie;
- Er is een bouwtechnisch inspectierapport aanwezig. Begroot bedrag uit de bouwkundige keuring is € 1.285,00,- exclusief btw. Het rapport is op te vragen bij de makelaar;
- De woning beschikt over energielabel B;
- Gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Gilze;
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.

Opmerkingen
• De woning wordt verkocht inclusief alle thans aanwezige roerende zaken en stofferingen.
• In de koopakte zal, als zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, een bankgarantie van 10 % van de koopsom opgenomen worden.
• In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
1) Verkoper attendeert koper nadrukkelijk op het feit, dat zij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest indien verkoper het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico van de koper komen.
2) Het is aan koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die bij aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
3) Toelichtingsclausule NEN2580: De woning is opgemeten met inachtneming van de meetinstructie welke is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld in een meetrapport. De meetinstructie sluit verschillen in de meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd: "wat u ziet is wat u koopt" en de objectinformatie is van lagere prioriteit. Koper is in gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
4) Zelfbewoningsplicht: De koper is verplicht de woning minimaal drie jaar zelf te bewonen. Gedurende dit jaar mag de woning niet verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven worden aan anderen. Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.
5) Antispeculatiebeding: Wanneer de koper binnen drie jaar na ondertekening van de akte van levering de onroerende zaak verkoopt, verhuurt of op andere wijze in gebruik geeft aan anderen, kan de verkoper een boete van 20% van de koopsom opleggen.
• Kopers kunnen voor het passeren van de akte tot levering kiezen uit één van de volgende notarissen: Notariskantoor Bolscher & Smits te Baarle-Nassau, Notariskantoor Daamen te Rijen, Smeets & Weijmer Notarissen te Goirle, Notariskantoor De Hair te Oisterwijk of Notariskantoor Arts te Hilvarenbeek.
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht

Vraagprijs € 275.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 76 m²
Perceeloppervlakte 230 m²
Inhoud 300 m³

Indeling

Aantal kamers 5 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel B
Leystromen
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Leystromen

Meer informatie via

Makelaars- en Adviesburo Mr. J.F.M. Broeders 
Dorpsstraat 74 4861 AD Chaam 0161 - 49 23 71 info@broedersmakelaardij.nl