Mozartlaan 415

5011 SK Tilburg

€ 259.500 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Mozartlaan 415
Tilburg


 
 

Wij hebben hier een Open Huis gehad op dinsdag 28 mei 2024. Met de kandidaten die hier geweest zijn starten wij een biedingstraject.
U kunt zich op dit moment alleen op de reservelijst laten plaatsen. Laat hiervoor uw gegevens achter (naam, e-mailadres en telefoonnummer).

Recentelijk gerenoveerd en verduurzaamd complex! Zeer royale instapklare appartement van wel 97 m² met een balkon met glazen schuifwand waar je lekker kunt zitten in de zomer en in de winter! Verder heeft dit 4 -kamer appartement o.a. 3 slaapkamers en een grote woonkamer en is gelegen op de 6e verdieping met fraai uitzicht. Kom een kijkje nemen!

"MOZART"
Dit appartementencomplex heeft een moderne uitstraling door de vernieuwde entree. De grote glazen ontvangsthal heeft heerlijk veel lichtinval. In het midden van de hal staat een grote leestafel waar je lekker kunt zitten en er is ook nog een aparte ruimte om samen te komen met bewoners.

Begane grond
Aan de voorzijde treft u het bellentableau en de opstelling van de brievenbussen aan. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de 4 liften. Elke verdieping heeft 2 liften tot zijn beschikking.

Indeling:

6e verdieping:

Entree/ hal
Entree/hal met meterkast en garderoberuimte.

Woonkamer
De Z-vormige, ruime woonkamer met een deels verlaagd plafond en een loopdeur naar het balkon. De ruime woonkamer voorzien van een laminaatvloer biedt voldoende ruimte om een eetkamer en een fijne zitruimte te realiseren.

Keuken
Dichte keuken gelegen aan de voorzijde van de woning. De nette keuken is voorzien van een lichte keukenopstelling met diverse kasten en apparatuur: vaatwasser en fornuis.

Balkon
Het ruime balkon is gelegen op het zuiden en is voorzien van een glazen schuifwand. In de zomer kun je het lekker open zetten en in de winter kun je er lekker warm zitten.

Slaapkamers
Het appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met inbouwkast welke gelegen is aan de voorzijde van het appartement en twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de hoofdslaapkamer is er toegang tot het balkon.

Badkamer
De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een douche met glazen wand en deur, wastafelmeubel met een hoge kast en een designradiator.

Toiletruimte
De netjes afgewerkte toiletruimte is voorzien van een inbouwtoilet en fonteintje.

Bergruimte
In deze ruimte hangt de WTW unit en er is ook een wasmachine-aansluiting.

Berging
Dit appartement heeft nog een aparte berging op de begane grond.

Ligging
Het complex is gelegen nabij het vernieuwde winkelcentrum Wagnerplein met een compleet winkelaanbod. Ook gelegen nabij sportaccommodaties zoals een zwembad. Het stadscentrum is goed bereikbaar, ook op de fiets. Nabij gelegen bushalte en nabij uitvalswegen.

Bijzonderheden:
* Het appartementencomplex is recentelijk verduurzaamd: o.a. gasloos gemaakt, klimaatgevel balkonzijde met glazen schuifwand en zonnepanelen. Energielabel A.
* VvE bijdrage: ca.€ 280,- per maand (exclusief stookkosten). Stookkosten ca. € 40,- per maand.
* De woning is grotendeels voorzien van een nette laminaatvloer.
* De apparatuur in de keuken is door verkoper niet getest op werking.
* Projectnotaris van toepassing.
* Eigen bewoning.
* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs € 259.500 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Appartement, galerijflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 97 m²
Inhoud 260 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 6

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 320 per maand
Verwarmingskosten in bijdrage € 40 per maand
WonenBreburg
Deze woning is van WonenBreburg.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen