Moerkerkestraat 105-b

3081 RR Rotterdam

€ 275.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Moerkerkestraat 105-b
Rotterdam


 
 

Moerkerkestraat 105b - Tarwewijk


Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Vraagprijs € 275.000,00 k.k.


Welkom aan de Moerkerkestraat 105B, een charmante woning die alles biedt wat je nodig hebt voor comfortabel wonen in Rotterdam. Deze woning heeft een praktische indeling en biedt veel ruimte, perfect voor starters of gezinnen.
De ligging van de Moerkerkestraat biedt niet alleen rust en privacy, maar ook nabijheid tot voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer en winkelcentrum Zuidplein.


Begane Grond:

Bij binnenkomst in de entree van de woning word je begroet door een lange hal, voorzien van een meterkast en een toilet met fonteintje en wasmachineaansluiting onder de trap. De woonkamer is licht en ruim, met toegang tot de lager gelegen tuin. De eetkeuken, met een eenvoudig keukenblok en trapkast, bevind zich aan de voorzijde van de woning.

Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met een vaste kast en een kast met de opstelling van de CV-ketel en mechanische ventilatie. De woning beschikt over een ruime slaapkamer aan de voorzijde, evenals twee slaapkamers aan de achterzijde, beide met toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan en schuifdeur, een wastafel en een radiator.

Afmetingen:
- Woonkamer totaal ca. 27m²
- Keuken totaal ca. 12m²
- Badkamer totaal ca. 2m²
- Slaapkamer 1 totaal ca. 10m²
- Slaapkamer 2 totaal ca. 20m²
- Slaapkamer 3 totaal ca. 8m²
- Tuin totaal ca. 27m²

Bijzonderheden:
- Projectnotaris van toepassing
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht van toepassing
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Oplevering per direct
- Eeuwigdurende afgekochte erfpacht
- Maandelijkse VvE-bijdrage ca. € 113,72

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf zonder aanvullende voorwaarden.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan de corporatie te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt op de vrije markt waarbij u zelf de verkoopprijs bepaalt.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Het is niet toegestaan om de woning binnen twee jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering.

Overdracht

Vraagprijs € 275.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Appartement, maisonnette
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 92 m²
Inhoud 276 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 2

Energie

Energielabel B

VvE

Bijdrage € 114 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen