Marsstraat 4

5081 TH Hilvarenbeek

€ 435.000 k.k.

Verkocht
Sluiten

Reageren

Marsstraat 4
Hilvarenbeek


 
 

Aan een rustige woonstraat in de gewilde woonwijk “De Elsakkers” gelegen twee-onder-een-kapwoning met inpandige garage, overkapping/overdekt terras, voortuin met oprit en achtertuin. De woning is goed onderhouden maar eenvoudig afgewerkt. De ligging is perfect nabij basisschool, kinderopvang, winkels en sportpark “De Roodloop”.

BEGANE GROND:

Royale entree/hal met trapopgang, trapkast, meterkast (7 groepen en aardlekschakelaars) en tegelvloer geeft toegang tot de toiletruimte en de keuken.

Het toilet is geheel betegeld en uitgerust met een fonteintje.

Vanuit de hal is de keuken te bereiken. De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer en is geplaatst in een hoekopstelling met uitzicht op de achtertuin. De keuken is eenvoudig en voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap.

De lichte L-woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, spuitwerk wanden en plafonds met inbouwverlichting. De woonkamer is zeer licht middels het grote raam aan de voorzijde en het zijraam.

Middels een tussenhal welke te bereiken is via de keuken zijn de inpandige garage en de achtertuin te bereiken.

De inpandige garage is afgewerkt met een betonvloer en is te bereiken middels kunststof openslaande deuren aan de voorzijde. In de garage is de wasmachine aansluiting geplaatst.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop met trapopgang geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Aan de achterzijde zijn de badkamer en 1 slaapkamer gesitueerd.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, een toilet, een wastafel, een radiator en mechanische ventilatie. In het plafond zijn inbouwspots geplaatst.

De ruime slaapkamer met wastafel en inbouwkast is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en gipsplaten plafond.

Aan de voorzijde zijn de ouderslaapkamer en de derde slaapkamer gelegen. Beide kamers zijn voorzien van laminaatvloer, behangen wanden en gips plafond. De kleinere kamer beschikt tevens over twee inbouwkasten.

TWEEDE VERDIEPING:

Middels de vaste trap is de royale voorzolder te bereiken. De voorzolder met dakraam beschikt over zeer veel bergruimte achter de knieschotten. Op de voorzolder is tevens de Nefit combiketel opgesteld.

Aansluitend is de vierde slaapkamer gesitueerd. Deze ruime zolderkamer beschikt over een groot Velux dakraam en bergruimte onder de dakschuinte. De gehele verdieping is afgewerkt met de originele houten plankenvloer.

BUITEN:

De voortuin is volledig afgewerkt met siergrind en biedt toegang middels oprit naar de voordeur en de garage.

Aan de achterzijde is de tuin volledig voorzien van bestrating met een stuk kunstgras. Aan de woning in het verlengde van de garage is een grote overkapping/overdekt terras geplaatst.

ALGMEEN:

- De woning beschikt over dakisolatie alsmede isolerende beglazing.
- Verwarming en warmwatervoorziening middels Nefit combiketel (bj. 2018).
- Gelegen in de gewilde woonwijk “De Elsakkers” nabij basisschool, winkels en sportpark.
- Goed onderhouden.
- Bouwtechnisch rapport aanwezig.
- De koper is verplicht de woning minimaal drie jaar zelf te bewonen. Gedurende deze jaren mag de woning niet verhuurd of op andere wijze in gebruik gegeven worden aan anderen. Dit geldt niet voor eerstegraads bloed- en aanverwanten. Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd.
- Overdracht dient plaats te vinden bij een van de volgende notariskantoren: Smeets & Weijmer te Goirle, Inge Arts te Hilvarenbeek, Daamen de Kort van Tuijl te Rijen, Bolscher & Smits te Baarle Nassau of De Hair Vrijdag te Oisterwijk.

Overdracht

Vraagprijs € 435.000 k.k.
Aangeboden sinds 2 maanden
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1972

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 121 m²
Perceeloppervlakte 210 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers (4 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel C
Leystromen
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Leystromen

Meer informatie via

Clavem Makelaars
Hilverstraat 89 5081 AV Hilvarenbeek 013 - 534 21 29 makelaardij@clavem.eu