Vechtstraat 29

1946 BB Beverwijk

€ 365.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Vechtstraat 29
Beverwijk


 
 

Let op! Voor deze woning geldt een voorrangsregeling voor huurders van een sociale huurwoning van Pré Wonen of een andere woningbouwvereniging uit de Gemeente Beverwijk (verhuurdersverklaring vereist). Huurders hebben tot en met 26 augustus 2024 de tijd om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. Na deze termijn is het mogelijk om als niet huurder een bezichtiging te plannen, voor deze tijd wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Let op! Het betreft een bieden vanaf prijs! €365.000,- k.k.

Bel Hoekstra en van Eck Makelaars (023-5172610) voor een bezichtiging!

KORTE INLEIDING
Welkom in de kindvriendelijke buurt Zwaansmeer! Deze kluswoning biedt volop mogelijkheden voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens om hun ideale thuis te creëren. Met drie slaapkamers, een zonnige achtertuin en een gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen, is dit het perfecte huis voor jou. Op fietsafstand van het centrum van Beverwijk en op loopafstand van de supermarkt, ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met eenvoudige open keuken en toegang tot de achtertuin.
Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde, ruime badkamer met wastafel, douche, ligbad en toilet, aparte wasruimte.

Tweede verdieping: Overloop met cv-ketelopstelling (Intergas 2013), slaapkamer met dakkapel en opbergruimte.
Achtertuin: Noordwestelijke ligging, met achterom en een vrijstaande stenen berging.
Ideale ligging: Kindvriendelijke buurt, fietsafstand van het centrum van Beverwijk, loopafstand van een supermarkt en dichtbij uitvalswegen.

UITGEBREIDE CREATIEVE VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Deze kluswoning in Zwaansmeer biedt je de kans om een huis precies naar jouw wensen te maken. Bij binnenkomst leidt de lichte hal je naar een ruime woonkamer met een eenvoudige open keuken. Vanuit de keuken stap je zo de achtertuin in, die op het noordwesten ligt en daardoor veel zonlicht vangt. Ideaal voor een ontspannen middag in de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is knus en perfect voor een kinderkamer, terwijl de slaapkamer aan de achterzijde ruimer is en ideaal als hoofdslaapkamer. De badkamer is royaal en voorzien van een wastafel, douche, ligbad en toilet. Een aparte wasruimte biedt extra gemak.
De tweede verdieping heeft een overloop met een cv-ketelopstelling (Intergas 2013) en een extra slaapkamer met een dakkapel. Deze kamer kan prima dienstdoen als werkruimte, hobbykamer of logeerkamer.
De achtertuin op het noordwesten is een rustig plekje waar je kunt genieten van het buitenleven. Met een achterom en een vrijstaande stenen berging heb je voldoende ruimte voor opslag en gemakkelijke toegang.
De buurt Zwaansmeer is perfect voor gezinnen, met veel speelruimte en vriendelijke buren. Het centrum van Beverwijk ligt op fietsafstand, zodat je altijd snel bij de winkels, restaurants en andere voorzieningen bent. Ook de supermarkt is op loopafstand, en dankzij de nabijgelegen uitvalswegen ben je snel op weg naar je volgende bestemming.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
- Woonoppervlakte: ca. 102 m²
- Perceeloppervlakte: 130 m
- Energielabel B
- Voorzien van 8 zonnepanelen
- Bouwjaar ca. 1975;
- CV-ketel Intergas 2004;
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Beverwijk;
- Het betreft een voormalige huurwoning van wooncorporatie Pré Wonen, waardoor een sociale huurder van Pré Wonen voorrang krijgt bij de verkoop/aankoop van deze woning (indien deze een sociale huurwoning achterlaat);
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.

HIGHLIGHTS UITGEBREID
De begane grond heeft een entree, hal, meterkast en een toilet. De ruime woonkamer is voorzien van een eenvoudige open keuken met directe toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping vind je een overloop, een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is groot en heeft een wastafel, douche, ligbad en toilet. Een aparte wasruimte biedt extra gemak. De tweede verdieping heeft een overloop met cv-ketelopstelling (Intergas 2013) en een slaapkamer met dakkapel en opbergruimte. De achtertuin ligt op het noordwesten en heeft een achterom en een vrijstaande stenen berging.

Laat je verrassen en zie hoe je hier kunt wonen: de geur van bloemen in de tuin, het lichte zonlicht dat de woonkamer vult, de rust van een kindvriendelijke buurt en de gezellige sfeer van je nieuwe thuis.

Overdracht

Vraagprijs € 365.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Te koop

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1964

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 102 m²
Perceeloppervlakte 130 m²
Inhoud 361 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel C
Pré Wonen
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Pré Wonen

Meer informatie via

Hoekstra & Van Eck Makelaars
Gedempte Oude Gracht 19 2011 GK Haarlem 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl