Sportlaan 2

5953 KS Reuver

€ 235.000 k.k.

Sluiten

Reageren

Sportlaan 2
Reuver


 
 

Belangrijke informatie:
U kunt tot 28 juli uw interesse kenbaar maken door via Funda het contactformulier in te vullen (contact met de makelaar) of het contactformulier op onze website in te vullen. De kandidaten die binnen de reactietermijn hebben gereageerd worden uitgenodigd voor een bezichtiging op een door ons gekozen moment. Na de bezichtiging ontvangen de uitgenodigde kandidaten van ons een e-mail waarmee zij een bod kunnen uitbrengen op de woning. De kandidaat met het best passende bod krijgt de woning gegund. Voor alle woningen die wij te koop aanbieden geldt een anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht. Kandidaten die huurder zijn van een woningcorporatie binnen de gemeente Beesel krijgen voorrang.

In de wijk Offenbeek ligt deze keurig onderhouden, halfvrijstaande woning met ruime woonkamer, gesloten keuken, drie slaapkamers, badkamer, zolder en een stenen buitenberging. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Indeling:
De hal met toiletruimte en meterkast, biedt toegang tot de keuken en de woonkamer. De gesloten keuken is ingericht met een keukenblok en losse apparatuur. Tevens toegang tot de doorzon woonkamer en de achtertuin.

De eerste verdieping is ingedeeld in een overloop met muurkast, drie slaapkamers (waarvan twee met muurkasten) en een badkamer. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine en een badkamermeubel met wastafel. In de badkamer bevinden zich de witgoedaansluitingen. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Hier hangt de cv-ketel.

De voortuin is aangelegd met een grindborder. De achtertuin is bereikbaar via een achterom, gedeeltelijk bestraat en aangelegd met een gazon. In de tuin staan een houten tuinhuis, stenen berging en een prieel. De achtertuin is gericht op het zuidwesten.

Ter informatie:
- Op loopafstand van het centrum en nabij een basisschool.
- Geheel voorzien van rolluiken.
- De overkapping aan de achterzijde van de woning blijft niet achter.
- Lange oprit.

Overdracht

Vraagprijs € 235.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Te koop
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 98 m²
Perceeloppervlakte 265 m²
Inhoud 408 m³

Indeling

Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
Woonlagen 3

Energie

Energielabel B
Nester
Deze woning is van Nester.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen