Aagje Dekenstraat 39

3027 RA Rotterdam

€ 635.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Aagje Dekenstraat 39
Rotterdam


 
 

Ben je op zoek naar een prachtig herenhuis met dakterras in het mooie Rotterdam? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte pand voor je gevonden! Dit schitterende en royale herenhuis met maar liefst vier etages is nu beschikbaar en bied je een unieke combinatie van ruimte, luxe en veelzijdigheid.

Hoogtepunten van het pand:
- Volledig in- en extern gerenoveerd: Het pand is in 2006 in- en extern volledig gerenoveerd, waardoor het zowel een historisch karakter als moderne gemakken biedt.
- Ruim en veelzijdig: Met zes kamers verdeeld over vier etages biedt dit herenhuis tal van mogelijkheden voor jouw woon- en werkbehoeften.
- Dubbele entree: De twee entrees op de begane grond maken dit pand ideaal voor een combinatie van wonen en werken, of voor gezinnen met inwonende kinderen die hun zelfstandigheid willen ervaren.
- Flexibele indeling: Of je nu een extra woonkamer, een ruime woonkeuken, of een aparte werkruimte nodig hebt, dit huis past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

Wonen en Werken in Perfecte Harmonie

De dubbele entree van dit pand maakt het mogelijk om werk en privé perfect te scheiden. Richt de begane grond in als een professionele werkruimte, terwijl je de bovenliggende verdiepingen benut voor comfortabel en stijlvol wonen. Of kies ervoor om de begane grond om te toveren tot een gezellige woonkeuken of extra woonkamer – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Je Nieuwe Thuis in Rotterdam

Dit prachtige herenhuis is meer dan alleen een woning; het is een investering in je toekomst. Gelegen in een gewilde wijk van Rotterdam, biedt dit pand niet alleen ruimte en luxe, maar ook de kans om deel uit te maken van een levendige en dynamische stad.
Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op en reageer op deze woning. Je droomhuis wacht op je.

Bijzonderheden
- Begane grond, entree 1, hal, toilet, inpandige bergruimte, trap naar 1e etage.
- Begane grond, entree 2, toegang tot werk/hobby ruime.
- Op de 1e verdieping bevindt zich de zeer ruime woonkamer met veel lichtinval. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gasstel, vaatwasser en afzuigkap.
- Op de 2e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer voorzien van douchehoek, ligbad, wastafel en toilet. Ook is op de overloop de opstelplaats HR combiketel te vinden in een interne berging.
- De zolderetage is werkelijk schitterend met een plafondhoogte van wel 4 meter hoog. In deze ruimte zijn nog veel opties om meer ruimte te creëren d.m.v. het plaatsen van dakkapellen. Het zonnige dakterras is ook te bereiken via de zolder en biedt veel privacy.

Goed om te weten
- De woning wordt verkocht in de vrije verkoop met een vaste koopsom
- De levering van het pand dient bij voorkeur begin september plaats te vinden. Verkoper geeft voorrang aan partijen die hieraan kunnen voldoen. Bij inschrijving wordt gevraagd om een financieringsverklaring te overleggen.
- Verwarming en warm water via CV ketel Remeha (bouwjaar 2020)
- Erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht
- Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
- Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
- Je tekent de notariële overdracht bij een projectnotaris

Spangen is in de afgelopen jaren flink opgeknapt met veel eengezinswoningen en nieuwbouwappartementen. Het is een open, diverse stadswijk met veel sportmogelijkheden, zorgaanbod en vier basisscholen. Je fietst in 10 tot 15 minuten naar het centrum van Rotterdam. Maar ook bereik je de leuke historische binnenstad van Schiedam in tien minuten. Of je pakt de metro, tram of bus. Station Marconiplein ligt aan de rand van Spangen. Met de auto zit je in 4 tot 6 minuten op de A20. De wijk is dus goed bereikbaar.

In deze wijk vind je veel winkels en supermarkten, bijvoorbeeld op het Marconiplein en Mathenesserplein. De Schiedamseweg zit vol leuke winkeltjes met bijzondere producten: van Portugese stokvis, Kroatische kruiden en Marokkaanse zoetigheden tot lokale biologische groenten en fruit.

Ook in de buurt: Buitenplaats Spangen, Roel Langerakpark, Diergaarde Blijdorp, een kinderboerderij, een zwembad, speeltuin Oud-Mathenesse en de markt in Bospolder. Het voetbalstadion van Sparta ligt midden in de wijk.

De advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

Overdracht

Vraagprijs € 635.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort object Woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1918

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 225 m²
Perceeloppervlakte 79 m²
Inhoud 841 m³

Indeling

Aantal kamers 6 kamers (4 slaapkamers)
Woonlagen 4

Energie

Energielabel A
Woonstad Rotterdam
Deze woning is van Woonstad Rotterdam.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen