Heer Bokelweg 122

3032 AD Rotterdam

€ 435.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Heer Bokelweg 122
Rotterdam


 
 

Licht, ruimte én een super centrale locatie! Dit mooie 3-kamerappartement op de 5e verdieping heeft het! De woning is te bereiken met een lift of via de inpandige parkeergarage en is verder van alle gemakken voorzien. De riante woon-/eetkeuken heeft genoeg plek om gezellig te tafelen. Op mooie zomerse dagen loop je vanuit de woonkamer met half-open keuken naar het balkon op het zuiden, waar jij samen met vrienden of familie, of gewoon lekker alleen kunt genieten van een fijne loungeplek met zon of een heerlijk diner met fantastisch uitzicht over de schitterende skyline van Rotterdam.

Dit mooie appartement met lift en eventeel parkeerplaats bevindt zich in een goed onderhouden MVE complex met onderhoudsgarantie.

De locatie is ideaal wanneer je op een rustige manier in Rotterdam-Centrum wilt wonen. Het moderne Scala complex ligt in de wijk 'Agniesebuurt', maar feitelijk ligt het tussen de Stadsdriehoek, Rubroek, het Centraal Station en het Oude Noorden in. Door de centrale ligging zijn uitvalswegen makkelijk bereikbaar en overige voorzieningen zelfs op loop-/fietsafstand.

Bijzonderheden

- Woonkamer inclusief keuken van ca 46 m² met toegang tot balkon van ca 12 m²
- Ruime L-vormige keuken met inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combi oven/magnetron, vaatwasser en koel/vrieskast
- Bijkeuken/provisieruimte van ca 2 m² met wasmachine aansluiting
- Twee slaapkamers van ca 13 en 9 m²
- Eenvoudige badkamer van ca 5 m² met douchehoek, wastafel en radiator
- Apart toilet met fonteintje
- Eigen berging op de 3e verdieping van ca 5 m²

Goed om te weten

- De datum van levering dient plaats te vinden op 27 september 2024. Verkoper geeft voorrang aan partijen die hieraan kunnen voldoen
- De woning heeft een vaste prijs met MVE-D bepalingen
- Extra optie: parkeerplaats op de 2e verdieping van dit complex à € 22.000 k.k.
- Verwarming en warm water via Stadsverwarming
- (Onder) erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht
- Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
- Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
- Je tekent de notariële overdracht bij de projectnotaris

Het Oude Noorden en de Agniesebuurt zijn karakteristieke Rotterdamse wijken, met bekende straten als de Bergweg, Zwart Janstraat, Zwaanshals en het Noordplein. Je hoeft de wijk niet uit om iets te beleven. Cafés en restaurants zijn er in overvloed, en je vindt er winkels van drogist tot opticien en van speelgoedwinkel tot speciaalzaak. Op zaterdag staat de gezellige Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein. Ook als je graag wandelt of een rondje hardloopt, dan zit je hier goed: je woont vlak bij het Kralingse Bos, het Vroesenpark én de Bergse Plas. In maximaal vijf minuten fiets je naar het centrum. Het centraal station en de snelweg liggen aan de rand van de wijk.

Kinderen kunnen hier volop spelen op een van de sport- en speelveldjes en in de speeltuin Wikado. Voor sport-, spel- kunst- en muziekactiviteiten breng je je kinderen naar het wijkcentrum van het Oude Noorden. Er zijn vijf basisscholen en verschillende kinderopvanglocaties. Je vindt hier ook een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek.

Ook in de buurt: Biergarten, poppodium Annabel, Hofbogen, Luchtsingel, Diergaarde Blijdorp.

De advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

Overdracht

Koopsom € 435.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort object Appartement, galerijflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 90 m²
Inhoud 290 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 5

Energie

Energielabel A+

VvE

Bijdrage € 144 per maand
Woonstad Rotterdam
Deze woning is van Woonstad Rotterdam.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen