Voorschoterlaan 170

3062 KW Rotterdam

€ 385.000 k.k.

Bijna verkocht
Sluiten

Reageren

Voorschoterlaan 170
Rotterdam


 
 

Leuk appartement op top locatie nu in verkoop! De ruime woonkamer met open keuken geeft enerzijds een fantastisch uitzicht over de mooie Voorschoterlaan en anderzijds over de gemeenschappelijk (goed onderhouden) binnentuin. De woning beschikt over een uitgebreide keuken met inbouwapparatuur. De badkamer heeft een ligbad, wastafel, radiator en wasmachine aansluiting. Daarnaast heeft de woning ook nog twee slaapkamers, een heerlijk balkon (met ochtendzon) en een eigen berging in de souterrain, welke ook toegang geeft tot het gemeenschappelijk binnenterrein. De woning bevindt zich in een goed onderhouden MVE complex met onderhoudsgarantie.

Het appartement ligt in een geweldige wijk, vlakbij winkelstaat de Lusthofstraat. Hartje stad is op 5 fietsminuten. In de direct omgeving bevinden zich metrostation Voorschoterlaan en natuurlijk de Kralingse Plas!

Kralingen staat bekend om de gezelligheid. Je hebt hier een ruime keus aan restaurants, cafés en lunchplekken. Verder is er alles wat je nodig hebt: van supermarkten tot toko’s en van luxe speciaalzaken tot de buurtwinkel op de hoek. Het is een afwisselende wijk met een mooie mix aan bewoners en huizen. Je woont hier tussen de gezinnen, eenpersoonshuishoudens, ouderen en jongeren - arm en rijk. Je vindt hier het rijkste stukje Nederland en gezellige volksbuurten.

Bijzonderheden

- Ruime hal van ca 7 m² met meterkast, CV kast (Intergas 2018) en toegang tot alle vertrekken
- Woonkamer met open keuken van ca 27 m²
- Keuken in L-opstelling (2014) met inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven (2018), er is ook kastruimte voor een inbouw koel/vriescombinatie
- Balkon van ca 5 m² aan de achterzijde (gelegen op het zuidoosten), te bereiken vanuit de keuken, met uitzicht over de mooie, rustige en groene gemeenschappelijke binnentuin
- Twee slaapkamers van ca 12 m² en 9 m²
- Badkamer van ca. 5 m² met ligbad, wastafel, radiator en wasmachine aansluiting
- Apart toilet met fonteintje
- Eigen berging in de onderbouw van ca. 8 m²

Goed om te weten

- De datum van levering dient plaats te vinden op 10 oktober 2024. Verkoper geeft voorrang aan partijen die hieraan kunnen voldoen. Bij inschrijving wordt gevraagd om een financieringsverklaring te overleggen.
- Verkoop met vaste prijs en MVE-D bepalingen
- (onder)Erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht
- De woning wordt na overdracht voorzien van een nieuwe meterkast
- Asbestinventarisatie en eventueel sanering vindt plaats na overdracht
- Gemeenschappelijke binnentuin wordt medio herfst opgeknapt door de VvE
- Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
- Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
- Je tekent de notariële overdracht bij een projectnotaris

Woon je in Kralingen, dan heb je het beste van twee werelden: de bruisende binnenstad én het groene Kralingse Bos zijn om de hoek. En de wijk zelf? Dat is een heerlijke, gezellige plek met een mooie mix aan (historische) huizen en bewoners. Van jong tot oud, gezinnen en singles. Kralingen is ook een echte studentenbuurt. Je kunt hier dan ook kiezen uit tientallen restaurants, cafés en lunchplekken om te eten. Voor een studentenprijsje of meer. Verder zijn er supermarkten, toko’s, luxe speciaalzaken en kleine buurtwinkels. Wil je het centrum in? Dan pak je de metro of tram die door de wijk rijdt, of je fietst hooguit een kwartiertje. Je zit in een paar minuten met de auto op de ringweg A16.

Ben je sportief? Mooi! Hier vind je squash- en tennisbanen, volleybal- en hockeyverenigingen, een klimcentrum, watersporten, sportscholen en het Oostelijk Zwembad in de buurt. In het Kralingse Bos kun je wandelen en hardlopen, maar er is ook een manege en een golfbaan.

Ook in de buurt: Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam, Excelsior Stadion, Oude Haven, Goudsesingel.

De advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

Overdracht

Koopsom € 385.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 maand
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort object Appartement, portiekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 76 m²
Inhoud 210 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 1

Energie

Energielabel A

VvE

Bijdrage € 128 per maand
Woonstad Rotterdam
Deze woning is van Woonstad Rotterdam.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen