Veenoord 154

3079 NK Rotterdam

€ 201.875 k.k.

Nieuw Koopgarant
Sluiten

Reageren

Veenoord 154
Rotterdam


 
 

Rotterdam – IJsselmonde

INSCHRIJVEN VOOR DEZE WONING KAN TOT UITERLIJK VRIJDAG 23 AUGUSTUS 2024 TOT 9.00 UUR

Inschrijven kan alleen via de link of QR-Code in de brochure of op de website van de corporatie of Corpowonen.
Zonder inschrijving via de link, loot u niet mee!

Kandidaten met een sociale huurwoning van verkoper en met een passend inkomen, krijgen voorrang op deze KoopGarant-woning. Bij meerdere kandidaten gaat de kandidaat met het langstlopende huidige huurcontract voor. Voorwaarde is dat de huur direct na het vervallen van de ontbindende voorwaarde voor financiering opgezegd wordt.

Koopprijs van € 237.500,00 k.k. voor € 201.875,00 k.k. (met terugkoop garantie)

Ruim 3-kamer appartement (voorheen vier kamers) op de negende verdieping van een groot wooncomplex. De woning bevindt zich op loopafstand van scholen, winkelcentrum Keijzerswaard en openbaar vervoer voorzieningen. De rondweg richting Dordtrecht en Europoort ligt op circa 5 minuten rijden.

Indeling

Begane grond:
Gesloten portiek met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de liften en bergingen.

Negende verdieping:
Ruime entree met aansluitend een grote hal. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, met o.a. 4-pits gasstel en afzuigkap. De ruime L-vormige woonkamer (voorheen was hier een extra slaapkamer) geeft toegang tot het balkon. Dit woning brede balkon heeft een afmeting van ca. 8 x 1.5/1 meter en is gelegen op het zuiden. De hoge ligging van de woning zorgt ervoor dat u over de bomen en gebouwen kijkt, diep Rotterdam in. Totaal zijn er 2 slaapkamers, verdeeld over voor- en achterzijde. Beide hebben, opvallend genoeg, een grote inbouwkast, wel zo praktisch! Er is een sanitaire ruimte met toilet en fonteintje. De badkamer is voorzien van een betegelde vloer, betegelde wanden, gestuukt plafond, douche en wastafel.
Over praktisch gesproken: dat is zeker deze aparte ruimte grenzend aan de hal, welke voorzien is van een betegelde vloer, gestuukt plafond en wasmachine-aansluiting. Deze ruimte heeft een opstelplaats voor een boiler.

Afmetingen:
- Woonkamer totaal ca. 42 m²
- Keuken totaal ca. 8 m²
- Badkamer totaal ca. 3 m²
- Slaapkamer 1 totaal ca. 11 m²
- Slaapkamer 2 totaal ca. 9 m²
- Balkon totaal ca. 14 m²

Bijzonderheden:
- INSCHRIJVEN VOOR DEZE WONING KAN TOT UITERLIJK VRIJDAG 23 AUGUSTUS 2024 TOT 9.00 UUR
- Projectnotaris van toepassing
- Terugkoop-garantie met zelfbewoningsplicht van toepassing
- Koopgarant bepalingen van toepassing (terugkoopverplichting en winst/verliesdeling)
- Maandelijkse VvE-bijdrage (exclusief stookkosten) ca. € 231,46
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
- LET OP: er komen voor deze VvE extra kosten aan i.v.m. verduurzamingsmaatregelen (plaatsen warmtemeters en isolatieglas). Vraag de makelaar of check de rapportages.

Deze woning wordt gepubliceerd met een deadline tot wanneer u zich bij interesse kunt aanmelden, daarna kijken we of er geïnteresseerden met voorrang zijn. Is dit niet het geval dan wordt er geloot. U leest meer over onze voorrangsregeling in de brochure.
AANMELDEN KAN ALLEEN VIA DE LINK OP DEZE WEBSITE of via de link die u in de brochure vindt.

Bijzonderheden:
• Voorrangsregeling van toepassing voor huurders van een sociale huurwoning van Woonbron met een passend inkomen.
• Zelfbewoningsplicht, dus (kamer)verhuur of studentenbewoning is niet toegestaan.
• Inschrijving is alleen mogelijk indien u 18 jaar of ouder bent.
• Degene die inschrijft dient de uiteindelijke koper en bewoner te zijn, koopt u samen dan moet u zich ook samen inschrijven door middel van één inschrijving. De bruto-inkomens van alle kopers tellen mee voor de voorrangsregeling.
• Bij meerdere inschrijvingen (ook uit hetzelfde huishouden) vervalt uw deelname.
• U dient op uw contactgegevens bereikbaar te zijn, indien wij u twee dagen niet hebben kunnen bereiken behouden wij ons het recht voor om de woning aan de volgende kandidaat te verkopen.
• Inschrijven kan via de advertentie van deze woning op www.corpowonen.nl en tot de deadline gemeld in de advertentie.
• Plattegronden en afmetingen zijn indicatief!

KoopGarant
Deze woning wordt onder (Onder)Erfpacht- en KoopGarantbepalingen verkocht. U krijgt van Woonbron een koperskorting van 15% op de taxatiewaarde van deze woning. Dat scheelt aanzienlijk in uw woonlasten. Deze korting wordt bij terugverkoop verrekend. Met KoopGarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u gaat verhuizen. Woonbron koopt de woning binnen drie maanden van u terug.
We plannen de bezichtiging als eerste met geïnteresseerden die voorrang bij ons krijgen. Als er geen voorrangskandidaten zijn gaan we over tot loting. U leest meer over de voorrangsregeling in de brochure van deze woning.

Voorwaarden KoopGarant
Aan het kopen van een KoopGarant-woning zijn voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet (gedeeltelijk) mag verhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terugverkoopt aan Woonbron, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 15% voor Woonbron en 85% voor u. Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier niet over onderhandelen.

Overdracht

Koopsom € 201.875 k.k.
Kopersregeling Koopgarant
Aangeboden sinds 19 augustus 2024
Status Te koop
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Appartement, galerijflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1971

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 89 m²
Inhoud 270 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 9

Energie

Energielabel C

VvE

Bijdrage € 231 per maand
Heb je interesse en wil je je inschrijven? Klik op de ‘Online Inschrijven’-knop hieronder.

Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars. Om in aanmerking te komen moet je je online inschrijven. Klik op de `Online inschrijven`-knop hierboven