Pleinweg 25-C

3081 JC Rotterdam

€ 200.000 k.k.

Nieuw
Sluiten

Reageren

Pleinweg 25-C
Rotterdam


 
 

Rotterdam – Tarwewijk

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “Contact met de makelaar”. Telefonisch inschrijven is NIET mogelijk.

Vraagprijs €200.000,-- k.k.

Wat een leuke starterswoning! Deze woning is in een optimale staat van onderhoud en per direct te betreden en te bewonen. Alle denkbare werkzaamheden zijn gedaan in 2022. Een sfeervolle laminaatvloer en strakke wanden het is er allemaal! De woning bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig wooncomplex aan de levende Pleinweg. Op korte afstand van winkelcentrum Zuidplein, de tunnel de Maastunnel richting het centrum Ligt deze woning centraal in Zuid.

Indeling:

Eerste verdieping:
Ruim entree/hal met aan de linkerzijde de meterkast en een separate sanitaire ruimte met toilet. De woonkamer/ keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning, hier is tevens aanwezig een grote inbouwkast. De kozijnen zijn van dubbele beglazing voorzien en van kunststof. De keuken in wit afgewerkt heeft diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een elektrische kookplaat met afzuigkap. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De ruime ouderslaapkamer geeft toegang via dubbel openstaande deuren tot het brede balkon. Dit balkon heeft een afmeting van circa 4.5 keer een meter en ligt aan de rustige kant van de Pleinweg. Ligging balkon: Noord - Oosten. De tweede kamer heeft een inbouwkast met opstel CV- combiketel (bouwjaar 2022). Tevens toegang tot het balkon. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als zijnde kantoor of bergruimte. De nette badkamer heeft een wasmachine aansluiting, wastafel en een douche gelegenheid met mengkraan.

Kenmerken:
- Bovenwoning met berging achterzijde;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Nette keuken en badkamer (2022);
- Strakke wanden en vloeren.

Afmetingen:
- Woonkamer/keuken totaal ca. 16m²
- Badkamer totaal ca. 6m²
- Slaapkamer 1 totaal ca. 12m²
- Kamer 2 totaal ca. 4m²
- Balkon totaal ca. 3m²

Bijzonderheden:
- Projectnotaris van toepassing;
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Maandelijkse VvE-bijdrage (exclusief stookkosten) ca. €115,33;
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan Woonbron Makelaars aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Plattegronden en afmetingen zijn indicatief.

Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten via “Reageer op dit object” of op Funda via “stuur een e-mail”.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf zonder aanvullende voorwaarden.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan de corporatie te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt op de vrije markt waarbij u zelf de verkoopprijs bepaalt.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Het is niet toegestaan om de woning binnen twee jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering.

Overdracht

Vraagprijs € 200.000 k.k.
Aangeboden sinds 21 augustus 2024
Status Te koop
Aanvaarding Per direct

Bouw

Soort object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1938

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 53 m²
Inhoud 165 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 1
Gelegen op verdieping 1

Energie

Energielabel C

VvE

Bijdrage € 115 per maand
Woonbron Makelaars
Deze woning is van Woonbron Makelaars.
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.

Heb je interesse en wil je een bod uitbrengen of wil je meer informatie? Neem contact op met CORPOwonen