Javastraat 50

3818 RC Amersfoort

€ 595.000 k.k.

Nieuw
Sluiten

Reageren

Javastraat 50
Amersfoort


 
 

Van 18 oktober 2024 tot 1 november 2024 kunnen sociale huurders uit Amersfoort reageren, mocht de woning daarna niet verkocht zijn dan plannen wij reguliere bezichtigingen in.

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia in Amersfoort? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk 1 november 2024 om een afspraak te maken bij de woning. Voor alle voorwaarden kunt u kijken op de website van Portaal.

In één van de straten van het geliefde “Bergkwartier” ligt deze karakteristieke hoekwoning. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 562 m² en beschikt hierdoor over een diepe en brede achtertuin. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, twee badkamers en een zolder.

De ligging is zeer centraal in de nabije omgeving de winkels aan de Leusderweg, het historische stadscentrum van Amersfoort met haar gezellige winkels en terrassen, meerdere (basis)scholen, sportfaciliteiten en het Centraal Station. Ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar.

I N D E L I N G:
Begane grond: entree/hal met meterkast, toegang tot kelder en de badkamer voorzien van douche. De doorzon woonkamer geeft middels een schuifpui toegang tot de achtertuin. De dichte keuken is erg basic te noemen en beschikt alleen over een keukenblok. Ook via de keuken is de achtertuin te bereiken.

1e verdieping: overloop met vlizotrap naar zolder, twee qua formaat goede slaapkamers en een badkamer, voorzien van ligbad en toilet.

Zolder: bereikbaar via een vlizotrap, veel bergruimte en hier bevindt zich de C.V.-opstelling (2015).

Tuin en berging: de woning is gelegen op een perceel van maar liefst 562 m² er zijn dus volop uitbouwmogelijkheden Er bevindt zich een vrijstaande stenen berging en een overkapping aan de achterzijde van de woning.

K E N M E R K E N :
- bouwjaar 1920
- woonoppervlakte 76 m²
- perceeloppervlakte 562 m²
- gemeentelijk stadsgezicht
- zelfbewoningsplicht van toepassing

Overdracht

Vraagprijs € 595.000 k.k.
Aangeboden sinds 18 oktober 2024
Status Te koop

Bouw

Soort object Woonhuis, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1920

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 76 m²
Perceeloppervlakte 562 m²
Inhoud 311 m³

Indeling

Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers)
Woonlagen 4

Energie

Energielabel E
Stichting Portaal
Voor bezichtigingen reageer op dit object via de volgende knop.
Voor informatie neem contact op met Stichting Portaal

Meer informatie via

Telman & Van Leeuwen Makelaars
Prinses Julianaplein 72 3817 CS Amersfoort 033 - 465 01 24 info@telmanvanleeuwen.nl